Kaip paskelbti tvarkaraštį moksleiviams / tėvams iš kompiuterinės programos „aSc Tvarkaraščiai“?

English Slovenčina Deutsch Polish Russian Čeština Lithuania Hebrew

Galite publikuoti (paskelbti) tvarkaraštį modulyje "Tvarkaraščiai Internete" tiesiai iš Tvarkaraščių sudarymo programos.

Prisijunkite su savo administratoriaus vardu ir slaptažodžiu, arba galite prisijungti ir su mokytojo, turinčio teisę skelbti tvarkaraštį, paskyra.

Įrašykite tvarkaraščio pavadinimą:

Tvarkaraštis bus išsaugotas Jūsų mokymo įstaigos paskyroje edupage.org serveryje.

Tuomet atsidarys interneto naršyklės puslapis ir pasirodys pagalbininkas, kuris padės nurodyti, kada tas tvarkaraštis galioja ir kas gali jį peržiūrėti:

Galiojimas (nuo /iki)
Kiekvienam tvarkaraščiui galite nurodyti laiką, kada jis galioja, tai yra tą laiką, kada Jūsų mokykla faktiškai naudojasi tuo tvarkaraščiu:

Taip pat galima, pavyzdžiui, pridėti kitokį tvarkaraštį tik vienai savaitei, sakykim, egzaminų laikotarpiui, o po šio laiko vėl automatiškai bus grįžta prie nuolatinio tvarkaraščio.

Kitu žingsniu galima importuoti (arba sinchronizuoti, tai yra suvienodinti) duomenis iš tvarkaraščio į "Tvarkaraščius Internete".
Pirmą kartą publikuojant tvarkaraštį, visi duomenys bus "Pridėti".

Kitame lange reikia tiesiog peržiūrėti ar informacija teisinga, ar norite išsiųsti pranešimą (siunčiamas į EduPage išmaniųjų įrenginių tvarkaraščių programėlę), kad publikuotas naujas tvarkaraštis.
Galima nurodyti, ką (kurias tvarkaraščio dalis) gali matyti prisijungę vartotojai bei visi kiti tinklapio lankytojai, neturintys prisijungimo.

Po to paspauskite mygtuką "Patvirtinti":

Tvarkaraštis bus publikuotas (taps viešai prieinamu internete adresu http://jusumokymoistaiga.edupage.org)

Atkreipkite dėmesį, kad, pavyzdžiui, vieši lankyotjai gali nematyti kai kurių tvarkaraščių, pavyzdžiui mokytojų, jei ta piktogtama yra pilkos spalvos.

Jūsų mokiniai ir mokytojai taip pat gali matyti savo tvarkaraštį ir išmaniajame telefone, su mobilia EduPage programėle.